Välkommen till min blogg!

Då var det dags för premiärinlägget i min nya blogg. Jag vill hälsa er varmt välkomna, och jag tänkte passa på att berätta lite kort vad den här bloggen handlar om. Bloggen handlar om mig, Johan Nordengrahn, och om min vardag och sådant som jag känner för att dela med mig av. Jag är 35 år gammal, har en fru som heter Anna och har nyss flyttat in i ett hus i vackra Vänersborg. Jag är född och uppvuxen i Katrineholm men flyttade till Vänersborg när jag fick jobb här. Här träffade jag även min fru, och nu har jag bott här i fem år.

Jag och Anna gifte oss förra året, och nu har vi nyligen flyttat från lägenhet till vårt alldeles egna hus. Att bli husägare var en stor omställning, men en väldigt positiv sådan. Huset vi köpte har lite renoveringsbehov, men vi jobbar på att få det precis så som vi vill ha det. Jag kommer förmodligen att skriva en hel del om huset här i bloggen, och jag kommer också att skriva en hel del om sport som är ett av mina stora intressen. Jag är Djurgårdare sedan barnsben, och det är sant som det sägs: ränderna går aldrig ur!

I vårt hus bor även två hundar, en katt, två leopardgeckos, en strumpebandssnok och lite fiskar. Jag är en stor djurälskare och har under åren samlat på mig ett litet zoo. Geckosarna är vid det här laget 15 år gamla och ormen är 8 år. Hundarna är 4 och 2 år gamla och katten är bara 10 månader. Det var lite om mig och om vad bloggen kommer att handla om. Återigen, varmt välkommen hit – hoppas att ni stannar kvar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *