Om min blogg

djurgårdenJag heter Johan Nordengrahn, och här skriver jag om saker som händer i mitt liv. Jag är en glad 35-åring som bor tillsammans med min fru Anna i Vänersborg. Vi har precis flyttat till hus, och livet som husägare passar mig perfekt! Jag älskar att vi kan renovera och inreda som vi vill, och framförallt älskar jag att vi har en trädgård. Det är hur mysigt som helst att kunna sätta sig på altanen med en kopp kaffe och att kunna grilla varje kväll. Huset har än så länge vissa renoveringsbehov, men sakta men säkert börjar vi få vårt drömhem!

Jag älskar sport och jag är en trogen Djurgårdare som gärna går både på hockey- och fotbollsmatcher. Jag gillar även innebandy, handboll, skidskytte och friidrott. Ja, egentligen gillar jag nog all sport, utom möjligtvis curling. Jag har aldrig förstått mig på curling. Men nog om det nu! Förutom sport tycker jag väldigt mycket om djur (det kanske är därför jag gillar DJURgården, hehe) och jag har vad man skulle kunna kalla för ett litet zoo här hemma. Jag har två hundar, en katt, två leopardgeckos, en strumpebandssnok och ett akvarium med diverse fiskar.

Jag jobbar som webbutvecklare och spenderar mina dagar på kontor. Det passar mig bra och jag trivs med jobbet, men på fritiden är jag gärna ute i naturen och rör på mig – när jag inte är publik på matcher eller sitter i tevesoffan och tittar på sport! Jag håller också på en del med hundträning, och då är det främst brukset jag sysslar med. Jag har tävlat en del och hoppas att kunna nå upp i elitklass i både spår och sök. I dagsläget är min ena hund uppflyttad till högre klass spår och den andra till lägre klass sök.

Det var lite om mig, och eftersom jag tycker att jag har ett så härligt och roligt liv så tänkte jag att jag skulle dela med mig av min vardag i en blogg. Hoppas att ni också tycker att det är roligt att läsa om vad jag sysslar med – om ni inte gör det är ni välkomna att surfa vidare till någon annan sida! Valet är ert, men här handlar allt om mig!