Jag fick en bra idé!

Nu kanske det låter som om jag skriver lite mycket om julen, fast det bara är oktober. Men det är som det är. Jag och frugan har nämligen bokat en julbordsweekend på www.greenhotel.se i Dalarna, där vi ska fira lite tidig jul i början av december. Hur konstigt deet än kan låta så var det faktiskt min idé. Annars är det ju frun som brukar komma med de roliga infallen och bestämma vad vi ska göra. Men för en gångs skull tog jag initiativet, och mitt förslag möttes av ett väldigt bra gensvar. Det känns roligt, att jag för en gångs skull kommit på något roligt och oväntat.

Julmarknad och annat kul
Det är den nionde december vi kommer att vara på plats. Vi valde det datumet för att det då samtidigt ska vara en julmarknad, vilket låter roligt, även om jag inte är helt säker på vad det innebär, annat än att det är en marknad som är julig, kanske? Men vi får se, helt enkelt. Jag har ju annars en tendens att överplanera saker och ting, så lite överraskningar skadar nog inte. Så om en och en halv månad ungefär så bär det av till Dalarna, Tällberg närmare bestämt. Jag har tittat på bilderna på hotellets hemsida, och det ser ut som det kan bli riktigt, riktigt fint och roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *