Bra hjälp från Bostadsjuristerna

hemmaNu har vi bott i vårt hus i ett och ett halvt år ungefär. Det känns som att det var igår som vi stod här med nycklarna i handen första gången, men tiden går ju som bekant snabbt när man har roligt och jag måste säga att husköpet är något av det bästa jag har gjort i mitt liv. Vi köpte huset privat, det vill säga utan en mäklare som mellanhand, och även om det till en början kändes lite läskigt så blev det till slut väldigt bra både för säljaren och för oss som köpare. För att allt skulle gå rätt till så tog vi hjälp av Bostadsjuristerna som bland annat hjälpte oss att upprätta ett köpekontrakt.

Att köpa och sälja privat är definitivt något som jag rekommenderar, men man ska vara på det klara med att det också kommer med mer ansvar. Enligt mig är det därför bäst att ta hjälp med de viktigaste delarna, men istället för att anlita en dyr mäklare som ska ha sitt (och det är in lite, vilket förstås både påverkar säljaren och köparen då prislappen blir dyrare och säljaren gör mindre i vinst) så kan man som vi anlita en bostadsjurist istället. Nu kan jag förstås inte gå i god för alla bostadsjurister där ute, utan det gäller förstås att man kollar upp de man väljer att samarbeta med, men jag kan varmt rekommendera Bostadsjuristerna som skötte vår kontakt utan minsta bekymmer. På www.bostadsjuristerna.se kan ni läsa vad de gör, hitta kontaktuppgifter o.s.v.

Jag trivs verkligen hur bra som helst här i huset och jag skulle absolut inte vilja flytta till lägenhet igen. Även om det är mer att göra med gräsklippning, snöskottning och sådant så väger fördelarna definitivt över. Jag har plats för alla mina djur, vi har en trädgård som både vi och hundarna älskar och vi kan göra vad vi vill i vårt hus när det kommer till renovering och inredning. Det kan inte bli bättre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *