Badrumsrenovering

duschJag sitter och spanar runt lite efter inspiration till badrummet som ska renoveras, och det är lätt att bli lite snurrig av allt som finns att läsa så jag tänkte att jag skulle ta en paus och blogga lite istället. Vårt nuvarande badrum är långt ifrån snyggt. Det är från 60-talet och det känns väldigt omodernt. Färgerna är fula och inredningen är sliten.

Vi visste direkt när vi tittade på det här huset att vi skulle göra om badrummet ifall vi köpte det, och nu när vi står här som ägare till huset är det just badrummet som ska bli vårt första projekt. Det finns annat som måste göras också, men vi känner verkligen att vi vill bli av med det här badrummet.

Vi tänker oss ett badrum i svart och vitt. Det kommer att bli klinkers på golv och väggar, och just nu håller vi på att fundera över hur vi vill att det ska se ut. Färgerna ska bilda något snyggt mönster är det tänkt, men vi kan inte riktigt bestämma oss för hur vi vill ha det. Då är det väldigt bra att titta på bilder på nätet för att få inspiration. Det finns väldigt många snygga badrum där ute! Badrumsinredningen ska självklart matcha med färgerna, och toalett och handfat ska bytas ut till nyare och snyggare varianter.

I dagsläget står det ett badkar i badrummet, men vi vill gärna ha en dusch istället så det ska vi passa på att fixa när vi ändå gör om golvet. Det blir lite fix och trix med att få det att fungera med avloppet, men det ska nog bli bra. Vi funderar på att sätta upp en vägg med glasbetong istället för att ha ett duschdraperi. Det är väldigt snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *